Intr-o tigaie, se caleste putin ceapa in ulei, apoi se adauga orezul si se lasa sa se caleasca pana cand se ingalbeneste. Se toarna putina apa si se lasa la foc pana orezul incepe sa se umfle. Se adauga sare, piper, boia si marar. Apoi se ia de pe foc si se umplu ardeii. Se aseaza toti ardeii intr-o tava unsa cu ulei si se tine la cuptor pana se rumenesc. Apoi, se acopera cu sos de rosii si se lasa sa fiarba 45 de minute, pana se fierbe orezul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii