Ardeii se spală,se scobesc de cotoare şi de seminte.
Se curaţă dovleceii de coajă şi de seminţe,se rad pe răzătoarea mică.Se storc bine de zeamă.
Într-o tigaie se pun 2 linguri de ulei si se căleşte ceapa tocată, cu rosiile curăţate de pieliţă si tocate.Se adaugă puţină apă,şi ciupercile curăţate si tocate. Apoi se adaugă orezul,(am folosit orez cu bobul mic rotund),crutoanele,condimentele si se lasă la foc mediu până scade zeama. Se adaugă mărarul tocat,şi se omogenizază compoziţia.
Se umplu ardeii şi se pun într-o oală,se adaugă apă şi zeama stoarsă de la dovlecei. Se fierb sub capac,la foc mic,aproximativ 40 minute,după care sunt gata.
Poftă Bună!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii