Ardei umpluti cu ton si creveti

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 ardei grasi
  • 1 cutie ton maruntit in ulei
  • 1 cutie creveti
  • 100g masline
  • 200g maioneza
  • 2 fire ceapa verde
  • 6 fileuri de ansoua sau sardele

Mod de preparare

Ardeii ii taiem in doua pe lung,scoatem cotorul si semintele.Crevetii si ceapa verde se taie bucati mici.Amestecam 1/2 din cantitatea de maioneza cu ceapa,tonul si crevetii.Uumplem ardeii cu aceasta compozitie,acoperim cu restul de maioneza si ornam cu fileurile de ansoa si felii de masline.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor