Ardeii ii taiem in doua pe lung,scoatem cotorul si semintele.Crevetii si ceapa verde se taie bucati mici.Amestecam 1/2 din cantitatea de maioneza cu ceapa,tonul si crevetii.Uumplem ardeii cu aceasta compozitie,acoperim cu restul de maioneza si ornam cu fileurile de ansoa si felii de masline.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii