Reteta postata pe: 06 martie 2010
Ingrediente
4 ardei mari, 2 cepe, un morcov, 100 g orez, o lingura zarzavat de la borcan, o lingura sos iute facut in casa, 200 g ciuperci de padure(de la congelator), o lingura pasta de tomate, 200 ml ulei, sare,piper, cimbru
Dificultate: Redusa | Timp: 2h 30 min
Mod de preparare
Calesc ceapa. adaug pe rand:morcovul,orezul, zarzvatul,ciupercile.Ardeii curatati, se spala si se lasa la scurs pe un servet. Eu pastrez si coditele pe capacele. Umplu ardeii,asez in dubletta unsa cu ulei. Adaug apa pana la jumatatea vasului,crengute de cimbru si foi de dafin, acopar si las la fiert.E nevoie sa mai adaug cate putina apa.Se poate adauga bors la fiert.Servim cu mamaliguta,cu, sau fara sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti (de post)" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete vegetariene
Orezul se lasa cu apa fierbinte 10minute apoi se spala bine.
Se caleste ceapa taiata marunt in uleiul
17 voturi
8 comentarii
1h 30 min
Se curata ceapa si se mixeaza, se adauga hribii mixati, morcovul mixat, orezul, crupele spalate cu
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
flori de piatra (Chef de cuisine) , 10 martie 2010
Foarte gustosi ardeii tai.
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 07 martie 2010
Bun, cu ciupercute de padure...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 martie 2010
O bunatate!
mac myra (Chef de cuisine) , 06 martie 2010
O nebunie ardeii astia..........deliciosi.