autor:

Cely Snijec

» » , , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post, Retete vegetariene

Ardei umpluti (de post)

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 martie 2010

Ingrediente
4 ardei mari, 2 cepe, un morcov, 100 g orez, o lingura zarzavat de la borcan, o lingura sos iute facut in casa, 200 g ciuperci de padure(de la congelator), o lingura pasta de tomate, 200 ml ulei, sare,, cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

21 voturi

Mod de preparare

Calesc ceapa. adaug pe rand:morcovul,orezul, zarzvatul,ciupercile.Ardeii curatati, se spala si se lasa la scurs pe un servet. Eu pastrez si coditele pe capacele. Umplu ardeii,asez in dubletta unsa cu ulei. Adaug apa pana la jumatatea vasului,crengute de cimbru si foi de dafin, acopar si las la fiert.E nevoie sa mai adaug cate putina apa.Se poate adauga bors la fiert.Servim cu mamaliguta,cu, sau fara sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti (de post)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Ardei umpluti cu orez (preparat de post)

Ardei umpluti cu orez (preparat de post)

Se spala ardeii pentru umplut, se scot cotoarele (care se pastreaza!) si se scutura bine de seminte. Intr-o

31 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Retete de post
Ardei umpluti cu quinoa la Slow Cooker Crock-Pot – de post

Ardei umpluti cu quinoa la Slow Cooker Crock-Pot – de post

1. Taiem capacele ardeilor si ii curatam de seminte. Intr-un bol combinam quinoa, fasolea, pasta

0 voturi    0 comentarii
4h 20 min
Slow Cooking

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

    O bunatate !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    O bunatate,arata superrr.Felicitari.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      Foarte gustosi ardeii tai.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 07 martie 2010

      Bun, cu ciupercute de padure...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      O bunatate!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      O nebunie ardeii astia..........deliciosi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

21 voturi

Ingrediente

  • 4 ardei mari
  • 2 cepe
  • un morcov
  • 100 g orez
  • o lingura zarzavat de la borcan
  • o lingura sos iute facut in casa
  • 200 g ciuperci de padure(de la congelator)
  • o lingura pasta de tomate
  • 200 ml ulei
  • sare,
  • cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Cartofi noi inabusiti, cu salata de varza Cartofi noi inabusiti, cu salata de varza

Se taie cartofii în felii destul de groase. Ceapa se toaca, ardeiul si usturoiul, felii și se pun în uleiul încălzit.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Inghetata vegana Inghetata vegana

Se taie bananele in bucatele, se pun intr-o punga si se baga la congelator, timp de 2 ore. Dupa cele 2 ore, se scot si se pun in blender,

0 voturi    0 comentarii
2h 5 min
Dulciuri diverse
Rulouri de vinete umplute cu branza cremoasa si sos de ciuperci si smantana