Ardei umpluti la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 15 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 gulie mica
  • 500 g rosii
  • 250 g orez
  • ulei, sare, piper

Mod de preparare

Se curata ardeii. Se fierbe orezul pe jumatate, apoi se caleste putin. Se toaca ceapa, morcovii si gulia si se calesc, apoi se adauga 3 rosii raiate cubulete. Dupa ce s-au calit se adauga orezul, sare si peper dupa gust. Se poate adauga boia de ardei. Apoi se lasa sa se raceasca. Se umple fiecare ardei cu compozitie si se puna capac cate o felie de rosie. Intr-o tava se aseaza ardeii, iar printre ei se adauga rosiile ramase taiate bucati mici. Se adauga ulei si aproximativ o cana de apa. Se dau la cuptor aproximativ 40 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise