Se curata ardeii. Se fierbe orezul pe jumatate, apoi se caleste putin. Se toaca ceapa, morcovii si gulia si se calesc, apoi se adauga 3 rosii raiate cubulete. Dupa ce s-au calit se adauga orezul, sare si peper dupa gust. Se poate adauga boia de ardei. Apoi se lasa sa se raceasca. Se umple fiecare ardei cu compozitie si se puna capac cate o felie de rosie. Intr-o tava se aseaza ardeii, iar printre ei se adauga rosiile ramase taiate bucati mici. Se adauga ulei si aproximativ o cana de apa. Se dau la cuptor aproximativ 40 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii