Se pregatesc ardeii, se taie cotoarele si se scot semintele.
Se pregatesc ardeii, se taie cotoarele si se scot semintele, se clatesc si se pun pe chiuveta la scurs.
Se curata prazul, se toaca si se pune la prajit cu ulei; se curata ceapa, se toaca si se pune peste praz la prajit, cand isi schimba putin culoarea, se opreste focul si se toarna prajeala intr-un vas.
Se clateste orezul, se pune cu putina apa la fiert si cand orezul absoarbe apa, se toarna peste praz si ceapa, se adauga oregano, ciupercile date prin masina de carne, malaiul, soia, sucul de patlagele, bulionul de gogosari, sare si se omogenizeaza compozitia; se umplu ardeii, se pun la loc cotoarele, apoi se pun intr-o oala, se adauga apa, se pune capac si se fierb la foc mic, la cuptor.
Sa aveti pofta, dragilor!
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii