Se pregatesc ardeii, se taie cotoarele si se scot semintele.
Se pregatesc ardeii, se taie cotoarele si se scot semintele, se clatesc si se pun pe chiuveta la scurs.
Se curata prazul, se toaca si se pune la prajit cu ulei; se curata ceapa, se toaca si se pune peste praz la prajit, cand isi schimba putin culoarea, se opreste focul si se toarna prajeala intr-un vas.
Se clateste orezul, se pune cu putina apa la fiert si cand orezul absoarbe apa, se toarna peste praz si ceapa, se adauga oregano, ciupercile date prin masina de carne, malaiul, soia, sucul de patlagele, bulionul de gogosari, sare si se omogenizeaza compozitia; se umplu ardeii, se pun la loc cotoarele, apoi se pun intr-o oala, se adauga apa, se pune capac si se fierb la foc mic, la cuptor.
Sa aveti pofta, dragilor!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii