Se pregatesc ardeii, se taie cotoarele si se scot semintele.
Se pregatesc ardeii, se taie cotoarele si se scot semintele, se clatesc si se pun pe chiuveta la scurs.
Se curata prazul, se toaca si se pune la prajit cu ulei; se curata ceapa, se toaca si se pune peste praz la prajit, cand isi schimba putin culoarea, se opreste focul si se toarna prajeala intr-un vas.
Se clateste orezul, se pune cu putina apa la fiert si cand orezul absoarbe apa, se toarna peste praz si ceapa, se adauga oregano, ciupercile date prin masina de carne, malaiul, soia, sucul de patlagele, bulionul de gogosari, sare si se omogenizeaza compozitia; se umplu ardeii, se pun la loc cotoarele, apoi se pun intr-o oala, se adauga apa, se pune capac si se fierb la foc mic, la cuptor.
Sa aveti pofta, dragilor!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii