Se spală zarzavaturile,se scot cotoarele şi seminţele ardeilor, iar roşiile se golesc de miez, care se păstrează.
Se pune în fiecare un vârf de cuţit de zahăr. Se călesc în ulei ceapa şi vânăta. Se adaugă jumătate din pulpa de roşii pe care am păstrat-o, se adaugă un pic de apă iar când dă in fiert se adagă orezul, usturoiul, pătrunjelul, sarea şi piperul. Se lasă pe foc să se umfle puţin orezul. După aceea se umplu ardeii şi roşiile fără să îi umplem de tot, pentru a avea loc orezul să se umfle. După ce s-au umplut toţi ardeii şi toate roşiile, se aşează în tavă, se mai presară cu ulei, sare, piper şi restul de roşii şi se dau la cuptor.
Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii