Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
ardei (sau gogosari), 200 gr. unt, 600 gr. brinza telemea, ceapa, masline, rosii
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se freaca unt (1 parte) cu 3 parti brinza telemea, data prin razatoare, pe latura care taie marunt, si ceapa tocata. Se umplu cu aceasta compozitie ardei grasi, apasind bine, sa nu ramina goluri. Brinza se poate amesteca si cu putin marar tocat.
Se tin 2-3 ore la rece. Apoi, cu un cutit bine ascutit, se taie felii groase de un deget, care se aranjeaza pe o farfurie si se orneaza cu masline si felioare de rosii. In loc de ardei, se pot folosi gogosari.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50
6 voturi
1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spalam rosiile si le stergem cu un servet.
Le taiem un capac, le scobim miezul si le scurgem de
7 voturi
0 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate