Se incinge cuptorul la 180 de grade. Se ung cu unt doua tavi. Se cern faina, cacaua, praful de copt si sarea intr-un castron mare. Se adauga fulgii de porumb, ovazul si nuca de cocos si se amesteca. Se topeste untul cu zaharul si siropul de porumb intr-o craticioara, la foc mic. Se adauga bicarbonatul dizolvat. Se incorporeaza untul topit in amestecul de faina. Se pun in tavi lingurite de aluat la distanta de cativa cm si se preseaza bine cu o furculita. Se coc 15-20 min sau pana devin crocante. Se scot la racit.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii