autor:

lizz

» » Aperitive

Arici din ficat de pasare

Autor: lizz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lizz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 ianuarie 2010

Ingrediente
1 kg ficat de pasare, sare si piper, 2oo gr cascaval, 1 lingura unt, marar, 2 catei de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Ficatul se pune la fiert. Dupa ce e fiert bine, se paseaza si se amesteca cu untul, sarea, piperul, mararul si usturoiul. Se da forma de arici... din masline i se fac ochii si boticul. Cascavalul se taie betigase subtiri si acestea se infing in forma din ficat ca si niste ace. Se aseaza pe un platou cu frunze de salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Arici din ficat de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Frigarui pe scobitoare

Frigarui pe scobitoare

Se curata dovlecelul de coaja se taie rondele si se pune la prajit foarte putin, sa nu fie prea crud

7 voturi    8 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
CHIFTELUTE

CHIFTELUTE

1.Paine este inmuiata in apa si se formeaza niste rotunduri. 2.Se pune carnea intr-un castron si

41 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

    Ingenios

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de lizz
Musaca de cartofi cu ciuperci

Musaca de cartofi cu ciuperci

Ceapa taiata fin se pune in 3 linguri de ulei incins si se caleste pana devine aurie la culoare. Se

37 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Clatite cu gem

Clatite cu gem

Intr-un castron inalt am pus: galbenusul, uleiul, sarea, esenta, coaja rasa si 100 ml din lichid. Am

1 vot    0 comentarii
15 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura de casa cu branza

Prajitura de casa cu branza

Se bate separat galbenusul de albus, apoi se amesteca impreuna. Se adauga zaharul si se bate pana

15 voturi    2 comentarii
25 min
Prajituri
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Ingenios

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Cartofi umpluti