autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Aperitive

Arici umpluti cu carnati

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
2-3 carnati oltenesti, 4-5 cartofi, 2 oua, sare, piper, ulei, 100 gr de branza sau parmezan

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

21 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii, se spala si se dau pe razatoarea mica, se storc sa nu ramana apa in ei, se sparg oulele si se amesteca cu cartofii,se face ca o pasta, se asezoneaza cu sare si piper. Carnatii se taie in bucati de 5-6 cm si se prajesc cam 3-4 minute dupa care se scot si se pun pe hartie absorbanta.

Se trece la montarea ariciului, carnatul va fi imbracat in amestecul de cartof cu ou si va fi dat la prajit in ulei. Se lasa 10 minute dupa care daca se constata ca sunt facuti se scot pe hartie absorbanta.

Se poate decora cu legume iar pe deasupra se poate rade pe razatoarea mica branza sau parmezan.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Arici umpluti cu carnati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

  • 5 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    Merita incercat...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    Interesant...am sa o incerc desi nu ma impac eu cu prajelite, dar poate am sa-i coc in cuptor !

  • Nicoleta Mariana Sandulache

    Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

    Draga Maria, Precum observi fotografiile sunt din unghiuri diferite si se pot observa mai multe detalii din fiecare unghi in parte din aceasta cauza sunt 4 fotografii diferite postate, chiar daca este acelas preparat. Cu stima,

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

      Arata bine platoul, nu vreau sa fiu rea, dar de ce ati postat de 4 ori acelasi platou, nu ajungea o singura data?

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 13 iunie 2009

      De luat in seama!Interesant!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

21 voturi

Ingrediente

  • 2-3 carnati oltenesti
  • 4-5 cartofi
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 100 gr de branza sau parmezan

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Merita incercat...

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada din carne de porc cu arome de primavara