autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Aperitive

Arici umpluti cu carnati

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
2-3 carnati oltenesti, 4-5 cartofi, 2 oua, sare, piper, ulei, 100 gr de branza sau parmezan

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

21 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii, se spala si se dau pe razatoarea mica, se storc sa nu ramana apa in ei, se sparg oulele si se amesteca cu cartofii,se face ca o pasta, se asezoneaza cu sare si piper. Carnatii se taie in bucati de 5-6 cm si se prajesc cam 3-4 minute dupa care se scot si se pun pe hartie absorbanta.

Se trece la montarea ariciului, carnatul va fi imbracat in amestecul de cartof cu ou si va fi dat la prajit in ulei. Se lasa 10 minute dupa care daca se constata ca sunt facuti se scot pe hartie absorbanta.

Se poate decora cu legume iar pe deasupra se poate rade pe razatoarea mica branza sau parmezan.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Arici umpluti cu carnati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Arici din ficat de pasare

Arici din ficat de pasare

Ficatul se pune la fiert. Dupa ce e fiert bine, se paseaza si se amesteca cu untul, sarea, piperul,

2 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne
Clatite cu carne de pui

Clatite cu carne de pui

Pulpele de pui se fierb, apoi se taie marunt. Intr-o tigaie se pune untul si se rumeneste bine.

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    Merita incercat...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    Interesant...am sa o incerc desi nu ma impac eu cu prajelite, dar poate am sa-i coc in cuptor !

  • Nicoleta Mariana Sandulache

    Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

    Draga Maria, Precum observi fotografiile sunt din unghiuri diferite si se pot observa mai multe detalii din fiecare unghi in parte din aceasta cauza sunt 4 fotografii diferite postate, chiar daca este acelas preparat. Cu stima,

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

      Arata bine platoul, nu vreau sa fiu rea, dar de ce ati postat de 4 ori acelasi platou, nu ajungea o singura data?

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 13 iunie 2009

      De luat in seama!Interesant!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

21 voturi

Ingrediente

  • 2-3 carnati oltenesti
  • 4-5 cartofi
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 100 gr de branza sau parmezan

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Merita incercat...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Quique Lorraine