autor:

Stan Elena

» » Aperitive

Aripioare crocante

Autor: Stan Elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Stan Elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
1 tavita de aripioare, 1/2 pachet de margarina, 2 catei de usturoi, 100 g alune nesarate, 1 pachet sticsuri, Boia dulce sau iute, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se curata si se spala foarte bine aripioarele,se zvanta.
Intr-un castron se amesteca margarina cu boiaua,sarea,piperul si usturoiul,astfel incat sa se obtina o pasta omogena ,care se lasa la temperatura camerei pana se foloseste.
Cu o sticla se maruntesc sticsurile si alunele.Se unge fiecare aripioara cu pasta din margarina si apoi se trec prin amestecul de sticsuri si alune.
Le asezam intr-o tava unsa cu putin ulei sau margarina si le dam la cuptor 30-35 minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
ARIPIOARE DE PUI CROCANTE

ARIPIOARE DE PUI CROCANTE

Aripioarele se spala bine,se taie in doua fiecare aripioara,se da cu sare,piper,boia dulce si se

6 voturi    4 comentarii
15 min
Mancaruri cu carne
aripioare  crocante la ceaun

aripioare crocante la ceaun

aripioarele se pirlesc apoi se spala cu apa rece ,le punem intr-un vas si le amestecam cu sare ,piper,boia

10 voturi    6 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Foarte gustoase! Interesant!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

    Imi place combinatia folosita...

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 tavita de aripioare
  • 1/2 pachet de margarina
  • 2 catei de usturoi
  • 100 g alune nesarate
  • 1 pachet sticsuri
  • Boia dulce sau iute
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Stan Elena
CORNURI IN DOUA CULORI

CORNURI IN DOUA CULORI

Se framanta toate si se imparte coca in 2 parti egale. O parte ramane alba si una se pune cacao. Fiecare

50 voturi    7 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Tort la metru

Tort la metru

Se freacă galbenuşurile spumă cu zahărul şi se adaugă treptat apa şi apoi uleiul,praful de

18 voturi    11 comentarii
30h
Torturi
Tort fulger

Tort fulger

Pe un platou aranjeaza un rand de piscoturi, pune bucatele de ananas taiate fin, apoi frisca si tot

0 voturi    1 comentariu
15 min
Torturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustoase! Interesant!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Drob cu carnati