Aripioare crocante

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 tavita de aripioare
  • 1/2 pachet de margarina
  • 2 catei de usturoi
  • 100 g alune nesarate
  • 1 pachet sticsuri
  • Boia dulce sau iute
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata si se spala foarte bine aripioarele,se zvanta.

Intr-un castron se amesteca margarina cu boiaua,sarea,piperul si usturoiul,astfel incat sa se obtina o pasta omogena ,care se lasa la temperatura camerei pana se foloseste.

Cu o sticla se maruntesc sticsurile si alunele.Se unge fiecare aripioara cu pasta din margarina si apoi se trec prin amestecul de sticsuri si alune.

Le asezam intr-o tava unsa cu putin ulei sau margarina si le dam la cuptor 30-35 minute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise