Speli aripioarele si le usuci cu un servet.Le presari cu sare si piper tinand cont ca vei folosi si cascaval si boia.
Dai cascavalul pe razatoare si amesteci cu boia si pesmet.Treciaripioarele prinfaina ,ou batut si amestecul cu pesmet.
Le prajesti in uleiul incins pana devin rumenesi le scoti pe servetele absorbante.Le poti servi cu legume proaspete.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii