autor:

Fara foto

» » Aperitive

ARIPIOARE DE PUI IN CRUSTA DE CASCAVAL

Autor: FLORI BALUTA (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 09 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORI BALUTA (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 09 aprilie 2009

Ingrediente
-20 de aripioare de pui, -100g cascaval, -3 oua, -200g pesmet, -3 linguri faina, -300 ml ulei, -1 lingura boia de ardei, -sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Speli aripioarele si le usuci cu un servet.Le presari cu sare si piper tinand cont ca vei folosi si cascaval si boia.
Dai cascavalul pe razatoare si amesteci cu boia si pesmet.Treciaripioarele prinfaina ,ou batut si amestecul cu pesmet.
Le prajesti in uleiul incins pana devin rumenesi le scoti pe servetele absorbante.Le poti servi cu legume proaspete.
Daca ti-a placut reteta noastra "ARIPIOARE DE PUI IN CRUSTA DE CASCAVAL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv cu bacon

Aperitiv cu bacon

1.Se decongeleaza aluatul.Se intinde cu sucitorul un pic pe masa de lucru. 2.Se intinde crema

6 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pizza

Pizza

Untul sau margarina se topeste,apoi impreuna cu faina se amesteca pana se obtine o ciulama.Se adauga

27 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    cristina (Bucatar) , 07 octombrie 2009

    iese foarte gustos!foarte buna reteta!

  • meryln116

    meryln116 (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Am incercat si eu reteta si sunt foarte gustoase, familia mea a fost incantata deadreptul. Bravo ! nota 10 !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Ies crocante si buneee.

    • Fara foto

      valentin lupu (Maestru bucatar) , 16 aprilie 2009

      Reteta aceasta este delicioasa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • -20 de aripioare de pui
  • -100g cascaval
  • -3 oua
  • -200g pesmet
  • -3 linguri faina
  • -300 ml ulei
  • -1 lingura boia de ardei
  • -sare
  • piper

Raporteaza reteta

cristina (Bucatar)

iese foarte gustos!foarte buna reteta!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pernite cu sunca si masline