Intr-un castronel am pus toate ''prafurile'', 1 lungurita de mustar iute, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de masline si usturoiul pisat.Dupa ce am spalat aripioarele le-am ''tavalit'' prin sosul facut din toate condimentele.Au iesit putin sarate pentru ca am uitat ca si condimentele pentru pui au sare si delikatul la fel.Dupa toata operatiunea le-am bagat in punga, am inchis-o bine, i-am dat cateva gauri cu o scobitoare si am bagat-o la cuptor pentru vreo 10 minute.Le-am scos din punga pentru ca le vroiam rumenite.Am apelat la punga pentru a le fragezi.Le-am mai lasat pana s-au rumenit frumos, adica inca vreo 15 minute.Initial trebuiau servite cu mujdei de usturoi si mamaliga dar...era 11 noaptea si nu am mai gasit putere.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii