arlechin.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul: 420 g faina, 1 ou intreg, 250 g margarina (200 g unsoare), 2 linguri zahar, 3 linguri smintina, 1 praf de copt, marmelada; Crema: 3-4 galbenusuri, 140 g zahar pudra, 2 prafuri de vanilie
  • Dificultate: medie

Mod de preparare

Se face un aluat ce se imparte in trei parti egale. Se unge o tava si se intinde o foaie, dupa care se unge cu marmelada acrisoara, se aaza apoi alta foaie, iarasi marmelada, iar deasupra cea de-a treia foaie. Se da la cuptor la foc potrivit. Se face crema din galbenusuri, zahar si vanilie, frecindu-se foarte bine si se intinde deasupra peste foile racite. Se lasa sa se usuce.

Mod de servire: bine uscata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise