autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Aschii de migdala in ciocolata

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 20 de bucati): 100 g ciocolata amaruie, , 1 varf de cutit piper de Cayenne, , 1 lingura cu varf zahar, , 120 g aschii (stifturi) de migdala.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se rupe ciocolata bucatele, se topeste pe baia de apa si se incorporeaza piperul.
Se caramelizeaza zaharul intr-o tigaie antiadeziva (de cum incepe sa se topeasca si sa-si schimbe culoarea se face focul mai mic, ca sa nu se arda).
Se adauga aschiile de migdala si se lasa putin sa se rumeneasca, dupa care se amesteca imediat cu ciocolata topita.
Cu ajutorul a doua lingurite se ia cate-o gramajoara din compozitie, se aseaza pe o coala de hartie si se lasa sa se usuce mai intai in frigider (o ora) si pe urma la temperatura camerei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aschii de migdala in ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Trandafirasi cu mere

Trandafirasi cu mere

Pentru inceput vom decongela aluatul de foietaj cu circa 1 ora inainte de preparare. Apoi ne vom

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Gem de caise

Gem de caise

Caisele se spala se scot samburii si se cantaresc 1.500 de fruct fara samburi.Se pun intr-o tigaie

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 20 de bucati): 100 g ciocolata amaruie
  • 1 varf de cutit piper de Cayenne
  • 1 lingura cu varf zahar
  • 120 g aschii (stifturi) de migdala.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Flan de portocale