Se rupe ciocolata bucatele, se topeste pe baia de apa si se incorporeaza piperul.
Se caramelizeaza zaharul intr-o tigaie antiadeziva (de cum incepe sa se topeasca si sa-si schimbe culoarea se face focul mai mic, ca sa nu se arda).
Se adauga aschiile de migdala si se lasa putin sa se rumeneasca, dupa care se amesteca imediat cu ciocolata topita.
Cu ajutorul a doua lingurite se ia cate-o gramajoara din compozitie, se aseaza pe o coala de hartie si se lasa sa se usuce mai intai in frigider (o ora) si pe urma la temperatura camerei.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii