Se scurge zeama de la compotul de ananas si piersici, se amesteca cu gelatina si se lasa la muiat. Intre timp se taie din portocala felii rotunde care se vor pune pe fundul vaselor in care punem aspicul si din kiwi tot felii rotunde pe care le punem pe peretii laterali ai vaselor. Se taie in bucati portocalele, kiwiul, bananele, ananasul (daca nu e taiat) si piersicile. Se amesteca intr-un castron si se pun in vasele unde am pus rondelele de portocale si kiwi. Se incalzeste gelatina la 60 de grade, se toarna peste fructe si se da la rece. Cand s-a inchegat se introduce vasul intr-o cratita cu apa fierbinte pentru putin timp (cat sa se desprinda gelatina de peretii vasului) si se rastoarna pe o farfurie.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii