autor:

Anonim

» » Aperitive

Aspic cu gelatina si legume

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
oase fara maduva si sita, pulpa cu vita, gelatina, morcovi, radacina de telina, radacina de patrunjel, ceapa, otet, vin, coniac, oua, tarhon verde, foi de dafin, piper boabe, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Intr-un vas se pun la fiert carnea tocata, gelatina, legumele taiate felii, otetul, boabe de piper, foile de dafin, tarhonul si albusurile de ou. Se adauga apa, cat sa le acopere. Se bat bine pana cand albusul se spumeaza. La aceasta compozitie se adauga cantitatea de supa calduta, se pune din nou la fiert la foc moderat, amestecand usor. Dupa ce carnea se ridica la suprafata, se mai fierbe cca 45 min., fara sa se mai amestece, stropindu-se cu apa rece de 2-3 ori. Se adauga vinul si coniacul si se strecoara totul prin etamina inmuiata in apa si bine stoarsa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aspic cu gelatina si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Placintele cu broccoli

Placintele cu broccoli

puneti la fiert varfurile de la broccoli cu putina sare,separat,intr-o alta oala fierbeti cartoful

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Salata de cartofi

Salata de cartofi

Se spala cartofii si se fierb in coaja cam 30-40 de minute. Castravetii se taie cuburi mici. Se prepara

0 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Muffins cu cartofi