autor:

Anonim

» » Aperitive

Aspic cu gelatina

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
oase fara maduva si sita, pulpa cu vita, gelatina, morcovi, radacina de telina, radacina de patrunjel, ceapa, otet, vin, coniac, oua, tarhon verde, foi de dafin, piper boabe, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas se pun la fiert carnea tocata, gelatina, legumele taiate felii, otetul, boabe de piper, foile de dafin, tarhonul si albusurile de ou. Se adauga apa, cat sa le acopere. Se bat bine pana cand albusul se spumeaza. La aceasta compozitie se adauga cantitatea de supa calduta, se pune din nou la fiert la foc moderat, amestecand usor. Dupa ce carnea se ridica la suprafata, se mai fierbe cca 45 min., fara sa se mai amestece, stropindu-se cu apa rece de 2-3 ori. Se adauga vinul si coniacul si se strecoara totul prin etamina inmuiata in apa si bine stoarsa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aspic cu gelatina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de porc cu omleta si legume

Rulada de porc cu omleta si legume

Am taiat muschiuletul de porc astfel incat sa obtin o fasie mai subtire si intreaga. Am batut putin

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu carne
Sote de ficat cu mar

Sote de ficat cu mar

Ficatul se tine in lapte rece macar o ora. Se scurge apoi, se curata de pielite, se portioneaza in

3 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Tarta cu ficatei de pui