autor:

Fara foto

» » , Retete de post, Retete vegetariene

Aspic din legume

Autor: anabubu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anabubu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
100 gr morcovi, 100 gr mazare, 100 gr porumb, 100 gr ciuperci, 50 gr ardei colorat, 2 pliculete gelatina, sare si piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Legumele se spala si se curata.Morcovii se taie cubulete si se pun la fiert. Mazarea se fierbe separat.Ciupercile curatate se taie felii subtiri, iar in momentul in care morcovii si mazarea au fiert, se pun impreuna cu porumbul si ardeiul colorat, dupa care se mai fierbe totul 2min.
Gelatina se dizolva cu putina apa, se condimenteaza cu sare si piper. apoi se amesteca cu legumele scurse si se completeaza cu zeama, pana cand sunt perfect acoperite.
Compozitia obtinuta se toarna in vase dupa care se pun la frigider pentru 2-3 ore.
Dupa ce s-a racit si inchegat, compozitia se scoate cu grija din vase, ca sa nu se rupa, se feliaza si se serveste.
SFAT: Pentru ca aspicul sa se scoata mai usor din vas, acesta, dupa ce este scos de la frigider se introduce in apa fiarta timp de 10-20 sec, apoi se rastoarna imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aspic din legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Rulouri din stiuca cu legume in aspic

Rulouri din stiuca cu legume in aspic

1.Se pune la fiert 500 ml apa cu un praf de sare.La primul clocot se varsa mixul de legume congelate

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Tocanita din ghebe

Tocanita din ghebe

Cureti, speli ghebele, dai un clocot, clatesti, strecori. Dai pe robot sau pe masina de carne. Calesti

14 voturi    6 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    Imi place ...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

    Merita incercata reteta...

Dificultate

Medie

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

25 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Cuburi concentrate de legume