autor:

Fara foto

» » , Retete de post, Retete vegetariene

Aspic din legume

Autor: anabubu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anabubu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
100 gr morcovi, 100 gr mazare, 100 gr porumb, 100 gr ciuperci, 50 gr ardei colorat, 2 pliculete gelatina, sare si piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Legumele se spala si se curata.Morcovii se taie cubulete si se pun la fiert. Mazarea se fierbe separat.Ciupercile curatate se taie felii subtiri, iar in momentul in care morcovii si mazarea au fiert, se pun impreuna cu porumbul si ardeiul colorat, dupa care se mai fierbe totul 2min.
Gelatina se dizolva cu putina apa, se condimenteaza cu sare si piper. apoi se amesteca cu legumele scurse si se completeaza cu zeama, pana cand sunt perfect acoperite.
Compozitia obtinuta se toarna in vase dupa care se pun la frigider pentru 2-3 ore.
Dupa ce s-a racit si inchegat, compozitia se scoate cu grija din vase, ca sa nu se rupa, se feliaza si se serveste.
SFAT: Pentru ca aspicul sa se scoata mai usor din vas, acesta, dupa ce este scos de la frigider se introduce in apa fiarta timp de 10-20 sec, apoi se rastoarna imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aspic din legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Rulouri din stiuca cu legume in aspic

Rulouri din stiuca cu legume in aspic

1.Se pune la fiert 500 ml apa cu un praf de sare.La primul clocot se varsa mixul de legume congelate

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Mancare munteneasca de vinete cu ciuperci si sos de rosii

Mancare munteneasca de vinete cu ciuperci si sos de rosii

Spălăm vinetele şi le tăiem în felii de 0.5 - 1 cm grosime. Le presărăm cu sare şi le

0 voturi    0 comentarii
3h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    Imi place ...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

    Merita incercata reteta...

Dificultate

Medie

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place ...

Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
MANCARE DE CIUPERCI CU OREZ BASMATI