autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Avocado cu sos

Autor: Monique (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monique (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
Un fruct de avocado bine copt. Pentru sos: 2 lingurite de mustar fin, 1 varf de lingurita de sare, praf de piper, 1/2 lingurita de miere, 2 lingurite de otel balsamic, 2 lingurite de ulei de masline extravirgin si 3 lingurite de apa.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala fructul, se sterge si se tai pe lung, in jumatate si se roteste pana se desprind cele doua parti. Se scoate samburele usurel cu un varf de cutit si se adauga un praf de sare.
Intr-o ceasca se amesteca bine toate ingredientele cu o lingurita pana devin un sos fin.
Pe fiecare jumatate, in zona adanca lasata prin scoaterea samburelui se adauga sos.
Se mananca cu o lingurita, luandu-se concomitent pupla de fruct si sos. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Avocado cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Salata de fennel cu sos picant de avocado (raw vegan)

Salata de fennel cu sos picant de avocado (raw vegan)

Amestecam ingrediente pentru sos in robotul cu lama in S dupa care adaugam sosul peste salata de

4 voturi    1 comentariu
15 min
Salate reci
Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Intr-un bol mare se amesteca cimbrul uscat, boiaua, zaharul brun, sarea si piperul proaspat macinat

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • Un fruct de avocado bine copt. Pentru sos: 2 lingurite de mustar fin
  • 1 varf de lingurita de sare, praf de piper
  • 1/2 lingurita de miere
  • 2 lingurite de otel balsamic
  • 2 lingurite de ulei de masline extravirgin si 3 lingurite de apa.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Pere posate in visinata Pere posate in visinata

Intr-o tigaie se pune la caramelizat zaharul, dupa ce s-a topit, se pune untul si imediat marul taiat cubulete mici. Se lasa 5 minute

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Curry de naut cu conopida Curry de naut cu conopida

Rupem in buchetele conopida si o punem la fiert, in apa cu sare. Intr-o cratita non-aderenta, punem ceapa la "calit" in doua

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii de post de la bloggeri
Piurée de cartofi à la truffe