Avocado cu sos

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un fruct de avocado bine copt. Pentru sos: 2 lingurite de mustar fin
  • 1 varf de lingurita de sare
  • un praf de piper
  • 1/2 lingurita de miere
  • 2 lingurite de otel balsamic
  • 2 lingurite de ulei de masline extravirgin si 3 lingurite de apa.

Mod de preparare

Se spala fructul, se sterge si se tai pe lung, in jumatate si se roteste pana se desprind cele doua parti. Se scoate samburele usurel cu un varf de cutit si se adauga un praf de sare.

Intr-o ceasca se amesteca bine toate ingredientele cu o lingurita pana devin un sos fin.

Pe fiecare jumatate, in zona adanca lasata prin scoaterea samburelui se adauga sos.

Se mananca cu o lingurita, luandu-se concomitent pupla de fruct si sos. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor