Se taie fructul de avocado in doua, longitudinal, se indeparteaza samburele, se scoate miezul cu o linguita, intr-un castron. Atentie, nu atuncati cojile!!!
Separat, se scurge tonul, se amesteca cu putina zeama de lamaie, cu sare si piper.
Puneti tonul preparat peste miezul de avocado si amestecati pana obtineti o pasta. Apoi, umpleti cojile de avocado cu pasta rezultata.
Se tin la frigider pana se racesc! Reteta din R. D. Congo!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii