Preincalziti cuptorul la 200 de grade C. Dati cu putin ulei o foaie de copt si puneti peste ea o vanata, in care faceti gauri cu furculita. Coaceti-o pentru 30-40 de minute, intre timp o mai intoarceti pe celelalte parti, pana ce se inmoaie. Scoateti-o din cuptor si puneti-o intr-un bol cu apa rece. Dupa ce o scoateti din apa, decojiti-o.
Puneti intr-un blender vanata copata, sucul de lamaie, pasta de susan, semintele de susan si usturoiul si pasati-le (le puteti pasa si manual). Asezonati cu sare si piper dupa gust. Puneti amestecul de vinete intr-un bol mediu si incorporati uleiul de masline. Tineti la frigider pentru 3 ore inainte de servire.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii