Preincalziti cuptorul la 200 de grade C. Dati cu putin ulei o foaie de copt si puneti peste ea o vanata, in care faceti gauri cu furculita. Coaceti-o pentru 30-40 de minute, intre timp o mai intoarceti pe celelalte parti, pana ce se inmoaie. Scoateti-o din cuptor si puneti-o intr-un bol cu apa rece. Dupa ce o scoateti din apa, decojiti-o.
Puneti intr-un blender vanata copata, sucul de lamaie, pasta de susan, semintele de susan si usturoiul si pasati-le (le puteti pasa si manual). Asezonati cu sare si piper dupa gust. Puneti amestecul de vinete intr-un bol mediu si incorporati uleiul de masline. Tineti la frigider pentru 3 ore inainte de servire.
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii