Bucatele potrivite de ficatel (daca sunt prea mari nu se poate inveli baconul pe ele) se condimenteaza cu delicat,se pune pe o felioara de bacon si se inveleste ficatul in bacon,dupa ce am invelit ficatelul se pune o scobitoare ca sa nu se desfaca.Se fac astfel cate rulouri doriti dupa care se unge o tava cu ulei sau unt si se pun la cuptor pt cateva min cat sa se rumeneasca si sa devina delicioase.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii