Bacon umplut

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Bacon umplut

Ingrediente

  • 200 g bacon felii
  • 100 g gouda
  • 1 ou
  • Sare, piper dupa gust
  • 2-3 linguri cuscus
  • 1 morcov ras
  • Ulei
  • 2-3 linguri gris

Mod de preparare

Amestecam gouda, sare, piper, cuscus, ou si morcov ras. Punem aceasta compozitie la frigider pentru 20 de minute.

Punem fiecare felie de bacon in ulei, punem compozitie de gouda rulam, punem scobitoare ca sa tina si apoi le dam prin gris.

Preincalzim cuptorul la 180 de grade si coacem pentru 25-30 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise