Bagels cu praz, sunca si branza

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Bagels cu praz, sunca si branza

Ingrediente

  • 1 praz lung
  • 50g sunca
  • 25g unt
  • 125g branza Gruyere rasa
  • 2 cepe verzi tocate marunt
  • O lingura patrunjel tocat
  • 2 bagels (chifle cu gaura la mijloc)

Mod de preparare

Tocati prazul foarte marunt. Topiti untul intr-o cratita la foc mediu, prajiti prazul si sunca taiata marunt pentru 5 minute, pana devin aurii. Lasati la racit.

Incalziti cuptorul la 200 de grade. Amestecati prazul, sunca, branza, ceapa verde, patrunjelul, sare si piper. Taiati chiflele pe jumatate si dati la toast pe mic-mediu, sa fie aurii dar nu foarte prajite. Puneti deasupra compozitia de praz, dati la cuptor intr-o tava unsa cu unt, lasati pana se topeste branza si devine auriu. Serviti imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor