Bagels cu praz, sunca si branza

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Bagels cu praz, sunca si branza

Ingrediente

  • 1 praz lung
  • 50g sunca
  • 25g unt
  • 125g branza Gruyere rasa
  • 2 cepe verzi tocate marunt
  • O lingura patrunjel tocat
  • 2 bagels (chifle cu gaura la mijloc)

Mod de preparare

Tocati prazul foarte marunt. Topiti untul intr-o cratita la foc mediu, prajiti prazul si sunca taiata marunt pentru 5 minute, pana devin aurii. Lasati la racit.

Incalziti cuptorul la 200 de grade. Amestecati prazul, sunca, branza, ceapa verde, patrunjelul, sare si piper. Taiati chiflele pe jumatate si dati la toast pe mic-mediu, sa fie aurii dar nu foarte prajite. Puneti deasupra compozitia de praz, dati la cuptor intr-o tava unsa cu unt, lasati pana se topeste branza si devine auriu. Serviti imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise