Ceapa se curata si se toaca marunt. Se pune la calit in ulei incins, se adauga carnea si se prajeste bine, amestecind incontinuu. Se adauga apoi brinza topita, ketchup-ul si ciupercile tocate foarte subtire. Castravetele se taie feliute. Piinicile se taie in doua pe lungime. Se asaza cu partea taiata in sus, in tava unsa cu putin unt. Se pun deasupra cateva feliute de castravete apoi umplutura de carne. Se rade cascaval si se coc 10 min.
Se servesc calde sau reci. Reteta este pentru 2-3 persoane.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii