Mai intai fierbem cartofii (spalati, curatati de coaja, taiati sferturi) in apa usor sarata; ii zdrobim cand sunt gata si ii amestecam cu 50 g margarina.
Curatam telina, marul si hreanul; spalam frunzele de telina.
Radem fin hreanul, iar marul si telina le dam pe razatoarea cu gauri mari.
Taiem marunt frunzele de telina.
In piureul de cartofi incorporam hreanul, telina si marul rase, verdeata, (mustarul) si sare dupa gust.
Taiem bagheta in 5 (6) bucati si indepartam miezul; umplem bucatile de bagheta cu compozitia de cartofi si le asezam intr-o tava unsa cu margarina ramasa. Dam vasul la cuptor 15 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii