autor:

Alexandrina

» » Retete de post

Baghetă cu măr, țelină și hrean

Autor: Alexandrina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandrina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 septembrie 2012

Ingrediente
1 bagheta,, 2 cartofi,, 1 telina mica,, 1 mar,, 1 radacina mica de hrean,, 1 lingura mustar (eu nu am mai pus),, 75 g margarina,, frunze de telina,, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Mai intai fierbem cartofii (spalati, curatati de coaja, taiati sferturi) in apa usor sarata; ii zdrobim cand sunt gata si ii amestecam cu 50 g margarina.
Curatam telina, marul si hreanul; spalam frunzele de telina.
Radem fin hreanul, iar marul si telina le dam pe razatoarea cu gauri mari.
Taiem marunt frunzele de telina.

In piureul de cartofi incorporam hreanul, telina si marul rase, verdeata, (mustarul) si sare dupa gust.
Taiem bagheta in 5 (6) bucati si indepartam miezul; umplem bucatile de bagheta cu compozitia de cartofi si le asezam intr-o tava unsa cu margarina ramasa. Dam vasul la cuptor 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Baghetă cu măr, țelină și hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Pizza de post

Pizza de post

Intr-un lighean am pus apa calduta,ulei,drojdia,sarea,le-am amestecat am pus faina amestecind pina

40 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post
Cremes de post

Cremes de post

Foi: Se face coca numarul 1 din ulei, otet, apa, faina cat cuprinde (astfel incat sa se desprinda

10 voturi    12 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2012

    Rapid si tare gustos si frumos!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 bagheta,
  • 2 cartofi,
  • 1 telina mica,
  • 1 mar,
  • 1 radacina mica de hrean,
  • 1 lingura mustar (eu nu am mai pus),
  • 75 g margarina,
  • frunze de telina,
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de Alexandrina
Prajitura cu foi din suc de rosii

Prajitura cu foi din suc de rosii

Pentru foi se amesteca bine ingredientele si se framanta un aluat, care se imparte in 4 (mie mi-au

53 voturi    13 comentarii
1h
Retete de post
PrajituraMimoza

PrajituraMimoza

Foi: Se pun la fiert (bain-marie) 50g margarina/unt, 1 ou, 4 linguri lapte, 2 linguri miere, 150g

10 voturi    10 comentarii
1h
Prajituri
Salata cu peste afumat

Salata cu peste afumat

Fileurile de peste se taie bucatele, peste ele se adauga ceapa rosie, taiata julienne, gogosarul

2 voturi    10 comentarii
20 min
Salate cu peste
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Rapid si tare gustos si frumos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Bolognez vegan Bolognez vegan

Intai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente. Intr-o cratita lata, dar

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu sos de ciuperci (de post) Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

Pentru perioada Postului va propun pilaf cu sos de ciuperci si salata de varza alba si rosie. Este o mancare de Post, satioasa si sanatoasa. Mod

2 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Delicii de post de la bloggeri
Spaghetti cu ciuperci si sos de rosii picant - de post