1.Se taie bagheta in doua.O jumatate de bagheta se scobeste de miez .Apoi, se aseaza 50g.felii de somon afumat.
2.Se amesteca restul de ingrediente(ouale se taie cubulete) si se pun peste somon ,se acopera cu cele 50g. felii de somon ramase si peste toate acestea se aseaza cealalta jumatate de bagheta.
3.Se infasoara bagheta in folie de aluminiu si se coace la cuptor 30 minute,la 180*C.
4.Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca, se indeparteaza folia de aluminiu si se tine la frigider 2-3 ore.
5.Se taie cu un cutit ascutit in felii.Se serveste pe platou ornat cu boabe de struguri si masline.
Este un aperitiv excelent.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii