Se feliaza pieptul de curcan si se frig feliile in ulei incins, la inceput la foc iute, apoi la foc mic timp de 10 minute, pana se patrunde carnea. Se scot feliile de carne si se lasa sa se raceasca.Ceapa tocata marunt se caleste in uleiul ramas de la carne, se adauga spanacul si se caleste in continuare. Se sareaza si se pipereaza. Rosiile spalate se taie in sferturi, se scot semintele si se toaca marunt. Mozzarella se taie felii. Fiecare bucata de carne se taie in doua. Bagheta se taie in trei bucati, apoi fiecare bucata se taie in doua, pe lungime. Peste fiecare bucata de bagheta se pune din compozitia de spanac, felii de carne si mozzarella, iar peste ele se presara rosii tocate marunt. Se aseaza baghetele intr-o tava si se coc in cuptor 8 minute la 160*C.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii