autor:

Vekas

» » Aperitive

Baghete cu spanac si piept de curcan

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 ianuarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 ianuarie 2008

Ingrediente
2-3 linguri ulei, 350g. piept de curcan, 300g.spanac, (poate fi si congelat), 1 ceapa rosie, 1 rosie, 125g. branza mozzarella, 200g.bagheta, 70g. branza topita, sare, piper alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se feliaza pieptul de curcan si se frig feliile in ulei incins, la inceput la foc iute, apoi la foc mic timp de 10 minute, pana se patrunde carnea. Se scot feliile de carne si se lasa sa se raceasca.Ceapa tocata marunt se caleste in uleiul ramas de la carne, se adauga spanacul si se caleste in continuare. Se sareaza si se pipereaza. Rosiile spalate se taie in sferturi, se scot semintele si se toaca marunt. Mozzarella se taie felii. Fiecare bucata de carne se taie in doua. Bagheta se taie in trei bucati, apoi fiecare bucata se taie in doua, pe lungime. Peste fiecare bucata de bagheta se pune din compozitia de spanac, felii de carne si mozzarella, iar peste ele se presara rosii tocate marunt. Se aseaza baghetele intr-o tava si se coc in cuptor 8 minute la 160*C.
Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu spanac si piept de curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pipote cu maioneza

Pipote cu maioneza

Luam pipotele, le spalam bine si le curatam de evantuale pielite. Morcovul, cartoful si telina le

4 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Aperitive cu carne
Pui Shanghai

Pui Shanghai

Puiul se taie in fasii subtiri longitudinale si se da prin amestecul rezultat din combinarea fainei

29 voturi    12 comentarii
25 min
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 2-3 linguri ulei
  • 350g. piept de curcan
  • 300g.spanac
  • (poate fi si congelat)
  • 1 ceapa rosie
  • 1 rosie
  • 125g. branza mozzarella
  • 200g.bagheta
  • 70g. branza topita
  • sare
  • piper alb

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Snitele in mujdei de usturoi