Se feliaza pieptul de curcan si se frig feliile in ulei incins, la inceput la foc iute, apoi la foc mic timp de 10 minute, pana se patrunde carnea. Se scot feliile de carne si se lasa sa se raceasca.Ceapa tocata marunt se caleste in uleiul ramas de la carne, se adauga spanacul si se caleste in continuare. Se sareaza si se pipereaza. Rosiile spalate se taie in sferturi, se scot semintele si se toaca marunt. Mozzarella se taie felii. Fiecare bucata de carne se taie in doua. Bagheta se taie in trei bucati, apoi fiecare bucata se taie in doua, pe lungime. Peste fiecare bucata de bagheta se pune din compozitia de spanac, felii de carne si mozzarella, iar peste ele se presara rosii tocate marunt. Se aseaza baghetele intr-o tava si se coc in cuptor 8 minute la 160*C.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii