Baghete cu spanac si piept de curcan

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 linguri ulei
  • 350g. piept de curcan
  • 300g.spanac
  • (poate fi si congelat)
  • 1 ceapa rosie
  • 1 rosie
  • 125g. branza mozzarella
  • 200g.bagheta
  • 70g. branza topita
  • sare
  • piper alb;

Mod de preparare

Se feliaza pieptul de curcan si se frig feliile in ulei incins, la inceput la foc iute, apoi la foc mic timp de 10 minute, pana se patrunde carnea. Se scot feliile de carne si se lasa sa se raceasca.Ceapa tocata marunt se caleste in uleiul ramas de la carne, se adauga spanacul si se caleste in continuare. Se sareaza si se pipereaza. Rosiile spalate se taie in sferturi, se scot semintele si se toaca marunt. Mozzarella se taie felii. Fiecare bucata de carne se taie in doua. Bagheta se taie in trei bucati, apoi fiecare bucata se taie in doua, pe lungime. Peste fiecare bucata de bagheta se pune din compozitia de spanac, felii de carne si mozzarella, iar peste ele se presara rosii tocate marunt. Se aseaza baghetele intr-o tava si se coc in cuptor 8 minute la 160*C.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise