Se feliaza pieptul de curcan si se frig feliile in ulei incins, la inceput la foc iute, apoi la foc mic timp de 10 minute, pana se patrunde carnea. Se scot feliile de carne si se lasa sa se raceasca.Ceapa tocata marunt se caleste in uleiul ramas de la carne, se adauga spanacul si se caleste in continuare. Se sareaza si se pipereaza. Rosiile spalate se taie in sferturi, se scot semintele si se toaca marunt. Mozzarella se taie felii. Fiecare bucata de carne se taie in doua. Bagheta se taie in trei bucati, apoi fiecare bucata se taie in doua, pe lungime. Peste fiecare bucata de bagheta se pune din compozitia de spanac, felii de carne si mozzarella, iar peste ele se presara rosii tocate marunt. Se aseaza baghetele intr-o tava si se coc in cuptor 8 minute la 160*C.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii