autor:

Fara foto

» » Aperitive

Baghete din foietaj

Autor: bucatariaportocalie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bucatariaportocalie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 ianuarie 2010

Ingrediente
•1 pachet foietaj, •300 gr bacon feliat, •200 gr cascaval ras, •1 ou, •ketchup, •oregano

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

20 voturi

Mod de preparare

Dezghetam aluatul de foietaj, ungem jumatate de foaie cu ketchup, asezam baconul si presaram cascavalul. Jumatatea cealalta o pensulam cu apa si acoperim cu ea partea umpluta.

Taiem apoi aluatul felii, il rasucim putin, il ungem cu ou si presaram oregano.

Se dau la cuptor pana se rumenesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete din foietaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
chiftele

chiftele

Se taie carnea, se toaca. Ceapa, cartoful si usturoiul se toaca si ele. Se amesteca carnea cu zarzavatul,

20 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Aperitiv arici

Aperitiv arici

Este un aperitiv foarte aspectos pentru mese festive ,care o sa impresioneze cu siguranta. Se taie

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Danescu Daniela , 30 martie 2015

    super

  • Fara foto

    Nina Marlogeanu , 07 septembrie 2014

    Da si eu folosesc foetajul la tarte sarate, foarte bune.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2011

    O bunatate ,usor de pregatit si arata super !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

      Foarte bune, si eu folosesc aluatul foietaj la diferite preparate, imi place! Am facut niste rulouri umplute presarate cu mac, au fost delicioase. Am retinut ideea ta, am salvat reteta.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

      Foarte bune, si eu folosesc aluatul foietaj la diferite preparate imi place!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Felicitari ! rapid, gustos si aspectos. Am salvat reteta si am sa pregatesc aceste baghete pt familia mea.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

      Delicioase

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

20 voturi

Ingrediente

  • •1 pachet foietaj
  • •300 gr bacon feliat
  • •200 gr cascaval ras
  • •1 ou
  • •ketchup
  • •oregano

Raporteaza reteta

Retete
de bucatariaportocalie
Salata cu surimi

Salata cu surimi

Dezghetam bastonasele de surimi, le taiem cuburi, radem cascavalul, scurgem bine porumbul din conserva,

1 vot    4 comentarii
30 min
Salate cu peste
Prajitura cu ciocolata

Prajitura cu ciocolata

Batem albusurile spuma cu un vf de sare si adaugam treptat zaharul. Incorporam pe rand ciocolata

1 vot    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Pricomigdale cu ciocolata

Pricomigdale cu ciocolata

Amestecam bine migdalele cu 200 gr zahar, adaugam ciocolata si un albus nebatut. Separat, batem

3 voturi    5 comentarii
40 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate ,usor de pregatit si arata super !

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Croque monsieur dietetic