1. Se fierb ouale 10 minute, se lasa sa se raceasca, se curata si se taie cubulete.
2. Se rade casul iar sunca si castravetele se taie in cubulete. Se amesteca untul cu braza topita si cu condimentele si se freaca pina devine spumos. Se adauga mustarul.
3. Cremei obtinute se adauga sunca, castravetele si casul. Bagheta se taie in doua pe lungime si se umple cu pasta obtinuta. Se poate servi rece sau impacheta in folie de aluminiu si se pune un pic la cuptor.
Enjoy!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii