Se aseaza lamaile pe fundul unui borcan de 2l, se adauga scortisoara si ghimbirul curatat, apoi bomboanele si zaharul iar la urma lichidele. Se inchide bine borcanul cu un capac cu filet si se agita energic. Se depoziteaza intr-un loc intunecat si racoros timp de o luna fara a uita insa sa-l agitam zilnic. La finalul perioadei de repaos se filtreaza si se pune intr-o sticla care se va pastra la frigider.
Din aceasta reteta obtinem 1l de Bailey's facut in casa iar gustul va asigur ca e superior celui din comert in sensul ca e mai condimentat si mai rafinat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii