Se pune la fiert jintuiala, se adauga sarea, untul , smintina si brinza de oaie. Cind clocoteste, se adauga in ploaie (slobozit) malaiul (circa 550-600 g), se amesteca bine si se fierba cam 30 de minute.
Se desarta intr-un vas si se lasa la racit, ca sa se inchege. Fiind foarte gras, produsul se va desprinde de marginile vasului.
Este bun si delicios acest balmos, cam gras intr-adevar dar daca nu il fac asa mai bine nu il fac deloc, uit de dieta si de toate celelalte.
Alaturi, obligatoriu supa de salata verde!
Poftiti la masa!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii