Se pune la fiert jintuiala, se adauga sarea, untul , smintina si brinza de oaie. Cind clocoteste, se adauga in ploaie (slobozit) malaiul (circa 550-600 g), se amesteca bine si se fierba cam 30 de minute.
Se desarta intr-un vas si se lasa la racit, ca sa se inchege. Fiind foarte gras, produsul se va desprinde de marginile vasului.
Este bun si delicios acest balmos, cam gras intr-adevar dar daca nu il fac asa mai bine nu il fac deloc, uit de dieta si de toate celelalte.
Alaturi, obligatoriu supa de salata verde!
Poftiti la masa!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii