Carnea se sareaza si se inabusa impreuna cu ceapa in ulei cu putina supa de oase cca 30 min. Se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, pasta de tomate, cantitatea de supa ramasa si se continua fierberea. Cand carnea e pe jumatate fiarta, se adauga bamele, felii de rosii, sare si se continua fierberea 30 min. Spre sfarsit se adauga vin si sare de lamaie si se fierb 5 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii