Intr-un castron se amesteca untul topit cu zaharul pana se foarmeaza o compozitie spumoasa.Adaugam ouale,amestecam bine,punem un pic de sare si apoi bananele pisate cu furculita si bobitele de ciocolata.Amestecam bine toate aceste ingrediente .Cernem faina cu praful de copt si bicarbonatul si adaugam peste compozitia de banane amestecand continuu.Condimentam cu scortisoara macinata .
Ungem o tava de plum-cake de dimensiuneacirca 24x12x7 cu un pic de unt apoi cu faina si adaugam aluatul pregatit. Volumul nu trebuie sa depaseasca 2/3 din dimensiunea tavii.
Se introduce in cuptor timp de 60 minute la temperatura de 180°.Se face proba cu scobitoarea,si daca iese uscata inseamna ca este bine facut cake-ul.
Se scoate din tava ,se taie felii si se servesc reci sau incalzite la prajitorul de paine.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii