Intr-un castron se amesteca untul topit cu zaharul pana se foarmeaza o compozitie spumoasa.Adaugam ouale,amestecam bine,punem un pic de sare si apoi bananele pisate cu furculita si bobitele de ciocolata.Amestecam bine toate aceste ingrediente .Cernem faina cu praful de copt si bicarbonatul si adaugam peste compozitia de banane amestecand continuu.Condimentam cu scortisoara macinata .
Ungem o tava de plum-cake de dimensiuneacirca 24x12x7 cu un pic de unt apoi cu faina si adaugam aluatul pregatit. Volumul nu trebuie sa depaseasca 2/3 din dimensiunea tavii.
Se introduce in cuptor timp de 60 minute la temperatura de 180°.Se face proba cu scobitoarea,si daca iese uscata inseamna ca este bine facut cake-ul.
Se scoate din tava ,se taie felii si se servesc reci sau incalzite la prajitorul de paine.
Pofta buna!
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii