Intr-un castron se amesteca untul topit cu zaharul pana se foarmeaza o compozitie spumoasa.Adaugam ouale,amestecam bine,punem un pic de sare si apoi bananele pisate cu furculita si bobitele de ciocolata.Amestecam bine toate aceste ingrediente .Cernem faina cu praful de copt si bicarbonatul si adaugam peste compozitia de banane amestecand continuu.Condimentam cu scortisoara macinata .
Ungem o tava de plum-cake de dimensiuneacirca 24x12x7 cu un pic de unt apoi cu faina si adaugam aluatul pregatit. Volumul nu trebuie sa depaseasca 2/3 din dimensiunea tavii.
Se introduce in cuptor timp de 60 minute la temperatura de 180°.Se face proba cu scobitoarea,si daca iese uscata inseamna ca este bine facut cake-ul.
Se scoate din tava ,se taie felii si se servesc reci sau incalzite la prajitorul de paine.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii