Banana bum

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Banana bum

Ingrediente

  • 200g foietaj
  • 2 banane
  • 50 g unt
  • ulei pentru prajit
  • putina scortisoara
  • un plic de inghetata de vanilie
  • 2 plicuri de frisca
  • 500ml lapte.

Mod de preparare

Pregatim din timp frisca si inghetata sau le luam gata preparate.

Taiem foietajul in 2 si obtinem 4 bucati pe care le prajim in uleiul bine incins pe ambele parti(se vor umfla ca niste gogosi).Le scoatem si le lasam sa se raceasca.

Taiem bananele in 2 si le tragem in unt cu putina scortisoara,dupa ce au prins culoare le scoatem si punem fiecare bucata pe cate o gogosica.Punem o cupa sau doua de inghetata,apoi imbracam totul cu frisca si pudram cu scortisoara.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise