Pregatim din timp frisca si inghetata sau le luam gata preparate.
Taiem foietajul in 2 si obtinem 4 bucati pe care le prajim in uleiul bine incins pe ambele parti(se vor umfla ca niste gogosi).Le scoatem si le lasam sa se raceasca.
Taiem bananele in 2 si le tragem in unt cu putina scortisoara,dupa ce au prins culoare le scoatem si punem fiecare bucata pe cate o gogosica.Punem o cupa sau doua de inghetata,apoi imbracam totul cu frisca si pudram cu scortisoara.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii