Pregatim din timp frisca si inghetata sau le luam gata preparate.
Taiem foietajul in 2 si obtinem 4 bucati pe care le prajim in uleiul bine incins pe ambele parti(se vor umfla ca niste gogosi).Le scoatem si le lasam sa se raceasca.
Taiem bananele in 2 si le tragem in unt cu putina scortisoara,dupa ce au prins culoare le scoatem si punem fiecare bucata pe cate o gogosica.Punem o cupa sau doua de inghetata,apoi imbracam totul cu frisca si pudram cu scortisoara.Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii