Amestecati untul cu zaharul pana se formeaza o crema pufoasa.
Adaugati oul si amestecati totul pana se formeaza o crema omogena.
Pasati banana cu o furculita si adaugati-o peste crema de unt.
La final adaugati faina si praful de copt si incorporati-le in crema formata.
Cu ajutorul unei linguri puneti crema in forme de muffins, umpleti formele cam trei sferturi (reteta spune ca ies 6 prajiturele dar mie mi-au iesit 9).
Puneti forma in cuptorul preincalzit la gaz4/180C si coaceti pentru 20-25 de minute.
Lasati prajiturile sa se racoreasca si intre timp faceti icing-ul din zahar pudra si foarte putina apa calduta(vezi mille-feuille). Ornati-le cu crema obtinuta si gata de servit.
POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii