Foaie: se separa ouale si se bat albusurile spuma tare cu 3 linguri de zahar, se adauga treptat galbenusurile si esenta de vanilie si apoi faina amestecand de jos in sus cu o ligura de lemn pentru a nu se lasa compozitia. Tava se tapeteaza cu hartie de copt si se toarna compozitia in tava, dupa care se introduce la cuptor la foc foarte mic si se lasa 10-15 minute.
Crema: se amesteca laptele cu esenta de rom, se toarna intr-un vas inalt (laptele trebuei fiert si racit ianinte)si se adauga 3 linguri de zahar si se mixeaza totul bine pana obtinem o crema potrivit de tare.
Se scoate foaia din tava peste care se intinde crema si se pun bananele de-a lungul foii( nu se taie nananele se pun intregi)si se ruleaza. Se orneaza cu crema ramasa (eu a presarat si nuca macinata pe deasupra)si se baga 2 ore la frigider.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii