Reteta postata pe: 08 iunie 2010
Ingrediente
1 banana potrivita, 100 gr de branza, 100 gr de smantana, scortisoara, ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Se ia o banana potrivita(galbena), se taie pe lung dar nu de tot, se scoate din banana o mica portiune si se face un santulet in care se va introduce feliile de branza. Se unge o tava cu putin ulei se aseaza banana in tava si in crestatura facuta se adauga smantana peste feliile de branza, se pudreaza cu scortisoara si se da la cuptor la foc potrivit.
Se va intoarce banana sa se patrunda pe fiecare parte ca in imaginile alaturate. Se serveste la micul dejun.
Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Banana La cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi
Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate