Topiti zaharul intr-o tigaie,apoi adaugati 4 linguri cu unt,scortisoara si romul.
Puneti bananele decojite in acest sos,,intorcandu-le pe ambele parti.
Cand sunt rumenite,scoateti-le pe cate o farfurie.
Topiti ciocolata neagra intr-un vas pe foc in care se adauga o lingura cu unt.
La fiecare portie se adauga cate o cupa cu inghetata ,o capsuna pudrata cu zahar,apoi se pune ciocolata topita(eventual frisca).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii