autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Banane coapte in coaja

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente: 4 banane mari si coapte, , 5 linguri rachiu de fructe (eventual de cirese), , 5 linguri zahar, , 3 linguri margarina topita.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie bananele - cu coaja cu tot - in doua (pe lung), se scot fructele cu grija, si se pun cojile deoparte. Se taie miezul felii, se pune intr-un castron, se adauga 3 linguri cu zahar si rachiul de fructe si se lasa 30 de minute sa se patrunda.
Se-ncinge cuptorul la 180gr. si se unge cu margarina o tava mai mare. Se aseaza cojile una langa alta pe tava, se umplu cu miezul inmuiat si peste fructe se toarna siropul.
Se presara deasupra margarina ramasa, rupta bucatele, si zaharul, si se dau 20-25 de minute la cuptor. Bananele se servesc fierbinti, in coaja lor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Banane coapte in coaja" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite cu banana si caramel

Clatite cu banana si caramel

Intr-un castron punem ouale impreuna cu zaharul si sarea . Le batem bine . Adaugam coaja de la

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Negresa cu nuci si stafide

Negresa cu nuci si stafide

Se freaca bine ouale cu zaharul. Cand zaharul s-a topit, incepem sa punem pe rand ulei, lapte si

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 4 banane mari si coapte
  • 5 linguri rachiu de fructe (eventual de cirese)
  • 5 linguri zahar
  • 3 linguri margarina topita.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Clatite Punguta cu Doi Bani