autor:

» » Dulciuri diverse

Banane coapte in coaja

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente: 4 banane mari si coapte, , 5 linguri rachiu de fructe (eventual de cirese), , 5 linguri zahar, , 3 linguri margarina topita.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie bananele - cu coaja cu tot - in doua (pe lung), se scot fructele cu grija, si se pun cojile deoparte. Se taie miezul felii, se pune intr-un castron, se adauga 3 linguri cu zahar si rachiul de fructe si se lasa 30 de minute sa se patrunda.
Se-ncinge cuptorul la 180gr. si se unge cu margarina o tava mai mare. Se aseaza cojile una langa alta pe tava, se umplu cu miezul inmuiat si peste fructe se toarna siropul.
Se presara deasupra margarina ramasa, rupta bucatele, si zaharul, si se dau 20-25 de minute la cuptor. Bananele se servesc fierbinti, in coaja lor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Banane coapte in coaja" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura turnata cu mere

Prajitura turnata cu mere

Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu brinza

Cornulete cu brinza

Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta

15 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 4 banane mari si coapte
  • 5 linguri rachiu de fructe (eventual de cirese)
  • 5 linguri zahar
  • 3 linguri margarina topita.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
PLACINTA CU BRANZA DULCE COAPTA LA TIGAIE