autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Banane coapte in coaja

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente: 4 banane mari si coapte, , 5 linguri rachiu de fructe (eventual de cirese), , 5 linguri zahar, , 3 linguri margarina topita.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie bananele - cu coaja cu tot - in doua (pe lung), se scot fructele cu grija, si se pun cojile deoparte. Se taie miezul felii, se pune intr-un castron, se adauga 3 linguri cu zahar si rachiul de fructe si se lasa 30 de minute sa se patrunda.
Se-ncinge cuptorul la 180gr. si se unge cu margarina o tava mai mare. Se aseaza cojile una langa alta pe tava, se umplu cu miezul inmuiat si peste fructe se toarna siropul.
Se presara deasupra margarina ramasa, rupta bucatele, si zaharul, si se dau 20-25 de minute la cuptor. Bananele se servesc fierbinti, in coaja lor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Banane coapte in coaja" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Piscoturi-Alpahores

Piscoturi-Alpahores

In oala mixerului punem untul si zaharul pudra si frecam pina iese o crema spumoasa adaugam galbenusele

10 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu lamaie si jeleu

Fursecuri cu lamaie si jeleu

Ingredientele le tinem cateva ore la temperatura camerei. Untul moale, cu un praf de sare si cu

6 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 4 banane mari si coapte
  • 5 linguri rachiu de fructe (eventual de cirese)
  • 5 linguri zahar
  • 3 linguri margarina topita.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Chec marmorat