Se taie bananele - cu coaja cu tot - in doua (pe lung), se scot fructele cu grija, si se pun cojile deoparte. Se taie miezul felii, se pune intr-un castron, se adauga 3 linguri cu zahar si rachiul de fructe si se lasa 30 de minute sa se patrunda.
Se-ncinge cuptorul la 180gr. si se unge cu margarina o tava mai mare. Se aseaza cojile una langa alta pe tava, se umplu cu miezul inmuiat si peste fructe se toarna siropul.
Se presara deasupra margarina ramasa, rupta bucatele, si zaharul, si se dau 20-25 de minute la cuptor. Bananele se servesc fierbinti, in coaja lor.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii