In vin se adauga zaharul si scortisoara,dupa care se pune la incalzit.Cand s-a infierbantat,se adauga bananele fara coaja.Se lasa sa fiarba cca 5 minute la foc mic,fara sa fiarba.Se lasa la racit si se da pentru o ora si jumatate la frigider.
Bananele se aseaza frumos in castronase si se toarna vinul peste ele...Este un desert minunat.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii