Lasam aluatul la decongelat, apoi il taiem in fasii de 3 cm. Amestecam pe o farfurioara zaharul cu scortisoara. Bananele curatate, taiate in jumatati se stropesc cu zeama de lamaie, se tavalesc prin nuca pisata. Infasuram bananele in aluat, se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt, ungem bananele cu ou, presaram zaharul cu scortisoara si coacem in cuptorul incins dinainte. Timp de coacere cam 20-25 minute la foc potrivit. Se servesc cu sos de ciocolata astfel preparat: ciocolata rupta in cuburi se amesteca cu 2 linguri de lapte sau de apa si se pune la topit pana devine ca o crema.
Zaharul se dizolva in 2 linguri de apa fierbinte pana devine un sirop gros dupa care se toarna peste ciocolata luata de pe foc si se amesteca bine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii