autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Banane in sos caramel si susan

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2007

Ingrediente
4 banane mai mici (tari, mai verzi), , 3 linguri suc de lamiae, , 250gr zahar, , 4-5 linguri seminte de susan, , 250ml frisca lichida, , 200grame branza proaspata de vaci, , 2 pliculete zahar vanilinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

1. Se trece branza prin sita, se bate frisca cu zaharul vanilinat si se amesteca.
2. Se taie bananele putin oblic, se stropesc cu zeama de lamiae.
3. Se pun zaharul si 8 linguri apa rece intr-o cratita si se caramelizeaza un maroniu deschis.
4. Se adauga in caramel bananele, toate bucatile odata si se amesteca foarte repede.
5. Se stinge focul si se adauga susanul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Banane in sos caramel si susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulada cu crema de vanilie si mouse de capsuni

Rulada cu crema de vanilie si mouse de capsuni

In primul rand coacem blatul, separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile cu zaharul spuma,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Gogosi Donuts

Gogosi Donuts

Drojdia se dizolva in apa calduta. Intr-un castron se amesteca laptele, uleiul, ouale, zaharul si

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 4 banane mai mici (tari
  • mai verzi)
  • 3 linguri suc de lamiae
  • 250gr zahar
  • 4-5 linguri seminte de susan
  • 250ml frisca lichida
  • 200grame branza proaspata de vaci
  • 2 pliculete zahar vanilinat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Crema de zahar ars