autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Banane in sos caramel si susan

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2007

Ingrediente
4 banane mai mici (tari, mai verzi), , 3 linguri suc de lamiae, , 250gr zahar, , 4-5 linguri seminte de susan, , 250ml frisca lichida, , 200grame branza proaspata de vaci, , 2 pliculete zahar vanilinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

1. Se trece branza prin sita, se bate frisca cu zaharul vanilinat si se amesteca.
2. Se taie bananele putin oblic, se stropesc cu zeama de lamiae.
3. Se pun zaharul si 8 linguri apa rece intr-o cratita si se caramelizeaza un maroniu deschis.
4. Se adauga in caramel bananele, toate bucatile odata si se amesteca foarte repede.
5. Se stinge focul si se adauga susanul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Banane in sos caramel si susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gogosi pufoase cu lamaie

Gogosi pufoase cu lamaie

Incepem prin a pregati plamada astfel: Incalzim laptele cu zaharul si dizolvam drojdia, adaugam

19 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cornuri cu magiun

Cornuri cu magiun

Dizolv drojdia cu: zaharul, o lingurita de faina si 2 linguri lapte.Las 5 mintue sa creasca, incorporez

11 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 4 banane mai mici (tari
  • mai verzi)
  • 3 linguri suc de lamiae
  • 250gr zahar
  • 4-5 linguri seminte de susan
  • 250ml frisca lichida
  • 200grame branza proaspata de vaci
  • 2 pliculete zahar vanilinat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins, se lasa cam doua zile, dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulajul este un desert foarte gustos si aromat, el fiind de origine din Palestina, mai exact din orasul Nablus. Foile pentru kulaj sunt

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Minitarte cu piersici