Banane in sos de vin

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100gr zahar
  • 20gr unt
  • 100ml vin alb
  • 25ml coniac
  • 2 cupe inghetata

Mod de preparare

Zaharul se pune la caramelizat, dupa ce s-a topit, se adauga untul, se amesteca intr-una.

Dupa ce untul s-a topit adaugam vinul, apoi conuacul si amestecam usor.

Cand s-au incorporat toata adaugam banana taiata in doua pe lung si o lasam pana se inmoaie usor.

Cand s-a inmuiat banana o asezam pe farfurie, turnam sossi decoram farfuria cu 2 cupe de inghetata.

Pofta buna!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise