autor:

ancuta postolache

» » Dulciuri diverse

Banane in sos de vin

Autor: ancuta postolache (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ancuta postolache (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Ingrediente
100gr zahar, 20gr unt, 100ml vin alb, 25ml coniac, 2 cupe inghetata

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Zaharul se pune la caramelizat, dupa ce s-a topit, se adauga untul, se amesteca intr-una.
Dupa ce untul s-a topit adaugam vinul, apoi conuacul si amestecam usor.
Cand s-au incorporat toata adaugam banana taiata in doua pe lung si o lasam pana se inmoaie usor.
Cand s-a inmuiat banana o asezam pe farfurie, turnam sossi decoram farfuria cu 2 cupe de inghetata.
Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Banane in sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura marmorata cu ricotta, portocale si fulgi de ciocolata

Prajitura marmorata cu ricotta, portocale si fulgi de ciocolata

Mixam 3 oua intregi cu zaharul si un praf de sare. Adaugam uleiul, cate putin, continuand sa mixam,

18 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Spumă de căpşuni

Spumă de căpşuni

Căpşunile se curăţă de codiţe,se spală bine sub jet de apă rece şi se lasăla scurs.

5 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    georgya , 30 iulie 2009

    Numai daca citesti reteta iti potzi da seama cat e de delicioasa....sper sa-mi reuseasca!

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100gr zahar
  • 20gr unt
  • 100ml vin alb
  • 25ml coniac
  • 2 cupe inghetata

Raporteaza reteta

Fara foto

georgya

Numai daca citesti reteta iti potzi da seama cat e de delicioasa....sper sa-mi reuseasca!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri fragede cu merisoare uscate si glazura de ciocolata Fursecuri fragede cu merisoare uscate si glazura de ciocolata

1.Se amesteca untul aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat,esenta,oul si galbenusurile adaugate cate unul. Se hidrateaza

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Fursecuri vegane cu ciocolata Fursecuri vegane cu ciocolata

In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Crema catalana cu lapte batut