autor:

ancuta postolache

» » Dulciuri diverse

Banane in sos de vin

Autor: ancuta postolache (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ancuta postolache (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Ingrediente
100gr zahar, 20gr unt, 100ml vin alb, 25ml coniac, 2 cupe inghetata

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Zaharul se pune la caramelizat, dupa ce s-a topit, se adauga untul, se amesteca intr-una.
Dupa ce untul s-a topit adaugam vinul, apoi conuacul si amestecam usor.
Cand s-au incorporat toata adaugam banana taiata in doua pe lung si o lasam pana se inmoaie usor.
Cand s-a inmuiat banana o asezam pe farfurie, turnam sossi decoram farfuria cu 2 cupe de inghetata.
Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Banane in sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Potcoave cu nuca

Potcoave cu nuca

Potcoavele sau cornuletele cu nuca sunt minunate! Batem untul pe care l-am lasat la temperatura

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Placinta americana cu mere

Placinta americana cu mere

Începe prin a pregăti aluatul: într-un recipient, toarnă făina cu puțină sare (1)

7 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    georgya , 30 iulie 2009

    Numai daca citesti reteta iti potzi da seama cat e de delicioasa....sper sa-mi reuseasca!

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100gr zahar
  • 20gr unt
  • 100ml vin alb
  • 25ml coniac
  • 2 cupe inghetata

Raporteaza reteta

Fara foto

georgya

Numai daca citesti reteta iti potzi da seama cat e de delicioasa....sper sa-mi reuseasca!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

0 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
PRAJITURA CU MERE