autor:

ancuta postolache

» » Dulciuri diverse

Banane in sos de vin

Autor: ancuta postolache (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ancuta postolache (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Ingrediente
100gr zahar, 20gr unt, 100ml vin alb, 25ml coniac, 2 cupe inghetata

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Zaharul se pune la caramelizat, dupa ce s-a topit, se adauga untul, se amesteca intr-una.
Dupa ce untul s-a topit adaugam vinul, apoi conuacul si amestecam usor.
Cand s-au incorporat toata adaugam banana taiata in doua pe lung si o lasam pana se inmoaie usor.
Cand s-a inmuiat banana o asezam pe farfurie, turnam sossi decoram farfuria cu 2 cupe de inghetata.
Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Banane in sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti cu chipsuri de ciocolata

Biscuiti cu chipsuri de ciocolata

Frecam untul moale cu zaharul pudra. Adaugam oul, praful de sare, apoi faina amestecata cu praful

6 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Banane in aluat, cu ciocolata alba-neagra

Banane in aluat, cu ciocolata alba-neagra

Curatati de coaja bananele, taiati-le in doua pe lungime, apoi stropiti-le cu zeama de lamaie, ca

10 voturi    1 comentariu
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    georgya , 30 iulie 2009

    Numai daca citesti reteta iti potzi da seama cat e de delicioasa....sper sa-mi reuseasca!

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100gr zahar
  • 20gr unt
  • 100ml vin alb
  • 25ml coniac
  • 2 cupe inghetata

Raporteaza reteta

Fara foto

georgya

Numai daca citesti reteta iti potzi da seama cat e de delicioasa....sper sa-mi reuseasca!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Napolitane umplute cu crema de caramel cu nuca