autor:

ancuta postolache

» » Dulciuri diverse

Banane in sos de vin

Autor: ancuta postolache (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ancuta postolache (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Ingrediente
100gr zahar, 20gr unt, 100ml vin alb, 25ml coniac, 2 cupe inghetata

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Zaharul se pune la caramelizat, dupa ce s-a topit, se adauga untul, se amesteca intr-una.
Dupa ce untul s-a topit adaugam vinul, apoi conuacul si amestecam usor.
Cand s-au incorporat toata adaugam banana taiata in doua pe lung si o lasam pana se inmoaie usor.
Cand s-a inmuiat banana o asezam pe farfurie, turnam sossi decoram farfuria cu 2 cupe de inghetata.
Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Banane in sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fondant de ciocolata

Fondant de ciocolata

Pentru cei carora le place ciocolata, o noua reteta din Turul Frantei. Copiii mei mi-au spus ca au

27 voturi    10 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu unt de arahide si ciocolata

Fursecuri cu unt de arahide si ciocolata

Intr-un castron se mixeaza untul de arahide, cele 2 tipuri de zahar, untul, mierea, oul si vanilia.

6 voturi    8 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    georgya , 30 iulie 2009

    Numai daca citesti reteta iti potzi da seama cat e de delicioasa....sper sa-mi reuseasca!

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100gr zahar
  • 20gr unt
  • 100ml vin alb
  • 25ml coniac
  • 2 cupe inghetata

Raporteaza reteta

Fara foto

georgya

Numai daca citesti reteta iti potzi da seama cat e de delicioasa....sper sa-mi reuseasca!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri cu tahini Fursecuri cu tahini

Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios. Intind o foaie de copt pe tava

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Minciunele