De Sf. Paste am fost inviotata la niste prieteni foarte buni la care am mancat, printre altele, si banane prajite. Am reticienta pana sa le gust, dar de atunci le prepar ori de cate ori am ocazia. Sigur o sa va placa.
Faceti un aluat exat ca pentru clatite, taiati bananele rondele si treceti-le prin acea coca. Se prajesc, de preferat, in unt, care le va da ui gust mai bun. Daca le prajiti in ulei, puneti-le sa se scurga pe un servetel de hartie. Preparati un sirop din zahar si apa si lasati-l sa fiarba ca sa se ingroase. Cald, turnati-l peste banane. Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii