autor:

Fara foto

» » Aperitive

Banza de vaci tip Almette cu verdeata

Autor: Radu Liliana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Radu Liliana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iulie 2008

Ingrediente
500 g branza de vaci, 100 g unt, 100 g smantana, 2 cepe potrivite, marar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

14 voturi

Mod de preparare

Se amesteca banza de vaci cu smantana, se freaca untul se adauga banza cu smantana peste untul frecat.
Se toaca marunt ceapa si mararul si se amesteca cu amestecul de mai sus.
Se da la rece aproximativ 1 h.
Acesta branzica se poate consuma pe felii de paine uscata in cuptor sau se pot umple rosii, ardei grasi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Banza de vaci tip Almette cu verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clatite fine cu cascaval ras si parmezan

Clatite fine cu cascaval ras si parmezan

Se cerne făina. Se adaugă cele două ouă întregi, sarea, uleiul şi laptele şi se bate

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Chipsuri de mamaliga cu crema de branza

Chipsuri de mamaliga cu crema de branza

Pentru reteta aceasta m-am inspirat de pe blogul unei doamne simpatice, de la care am invatat si

39 voturi    28 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Getuta Gerda , 06 noiembrie 2014

    este buna si sanatoasa

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

    Gustoasa.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

14 voturi

Ingrediente

  • 500 g branza de vaci
  • 100 g unt
  • 100 g smantana
  • 2 cepe potrivite
  • marar
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Radu Liliana
Ciupercute aperitiv

Ciupercute aperitiv

Se fierb ouale 8 - 10 minute (sa fie tari). Se cojesc de coaja cat sunt inca caldute, ouale se taie

12 voturi    10 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Corabioare aperitiv

Corabioare aperitiv

Se pregateste pasta din banza de vaci in cazul in care nu aveti branza tip Almete. Se taie bagheta

4 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Cosulete cu vinete

Cosulete cu vinete

Se spala rosiile, se taie in jumatati, se scobesc de miez. Se umplu rosiile cu salata de vinete

2 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Gustoasa.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Clătite cu brânză și mărar gratinate