Cartofii se fierb integi, se curata si se dau in doua, pe lung, se scobesc ca niste barcute pentru a introduce umplutura.
Umplutura se prepara astfel: Branza de vaci se amesteca cu smantana, cu 2 oua batute bine, usturoiul pisat sau tocat marunt, mararul si patrunjelul tocate fin, sare si piper. Se umple fiecare cartof cu compozitia astfel formata, se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Se pune deasupra fiecarui cartof un cubulet mic de unt si (optional) rondele de ardei kapia rosu.
Se dau la cuptor pana se rumenesc. Se servesc calzi cu patrunjel tocat fin.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii