autor:

Dayonara

» » , Aperitive, Aperitive

Barcute de cartofi umplute cu branza

Autor: Dayonara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dayonara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
6 cartofi mari,, 200 g branza dulce de vaci,, 150 g smantana, 2 oua,, 6 catei de usturoi, 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel, sare, piper, , 50 g unt,, (optional) un ardei kapia rosu

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Cartofii se fierb integi, se curata si se dau in doua, pe lung, se scobesc ca niste barcute pentru a introduce umplutura.
Umplutura se prepara astfel: Branza de vaci se amesteca cu smantana, cu 2 oua batute bine, usturoiul pisat sau tocat marunt, mararul si patrunjelul tocate fin, sare si piper. Se umple fiecare cartof cu compozitia astfel formata, se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Se pune deasupra fiecarui cartof un cubulet mic de unt si (optional) rondele de ardei kapia rosu.
Se dau la cuptor pana se rumenesc. Se servesc calzi cu patrunjel tocat fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute de cartofi umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chiftele de legume cu ciuperci

Chiftele de legume cu ciuperci

Cartofii, morcovii, radacina de patrunjel si telina se curata, se spala si se fierb, intregi, in

7 voturi    7 comentarii
50 min
Aperitive
Crokete de cartofi cu cascaval si ghimbir

Crokete de cartofi cu cascaval si ghimbir

Preparare Se fierb cartofii in coaja , se curata ,se dau prin masina de tocat ,separate cele doua

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • monik

    monik (Chef de cuisine) , 28 martie 2011

    foarte delicioase felicitari

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

    Felicitari!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

    Usor si bun!Iar produsul final arata foarte bine!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

      Este o reteta usoara, simplu de facut si gustoasa.Se poate servi si ca o garnitura.Bravo!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

      Este o reteta usoara, simplu de facut si gustoasa.Se poate servi si ca o garnitura.Bravo!

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

      Dupa cum arata Barcutele de cartofi unplute cu branza, sa stii ca as veni la o masa pregatita de tine. Felicitari!

    • Fara foto

      clara marinescu (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Am testat reteta, este foarte buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

5 voturi

Ingrediente

  • 6 cartofi mari,
  • 200 g branza dulce de vaci,
  • 150 g smantana
  • 2 oua,
  • 6 catei de usturoi
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • 50 g unt,
  • (optional) un ardei kapia rosu

Raporteaza reteta

Retete
de Dayonara
Gratin de cartofi cu pui

Gratin de cartofi cu pui

Cartofii se curata si se fierb. Cand sunt fierti se taie rondele. Separat se fierbe bine carnea de

21 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Budinca de dovlecei cu carne de pui

Budinca de dovlecei cu carne de pui

Se spala si se curata dovleceii, se dau pe razatoare. Carnea de pui se fierbe si se taie cubulete. Painea

32 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei cu cartofi la cuptor

Dovlecei cu cartofi la cuptor

Dovleceii se curata si se dau pe razatoare. Cartofii se curata, se taie bucati mai mici si se fierb. Intr-o

27 voturi    18 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

monik (Chef de cuisine)

foarte delicioase felicitari

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Gustare cu file de anchois ("a la Sorin")