Cartofii se fierb integi, se curata si se dau in doua, pe lung, se scobesc ca niste barcute pentru a introduce umplutura.
Umplutura se prepara astfel: Branza de vaci se amesteca cu smantana, cu 2 oua batute bine, usturoiul pisat sau tocat marunt, mararul si patrunjelul tocate fin, sare si piper. Se umple fiecare cartof cu compozitia astfel formata, se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Se pune deasupra fiecarui cartof un cubulet mic de unt si (optional) rondele de ardei kapia rosu.
Se dau la cuptor pana se rumenesc. Se servesc calzi cu patrunjel tocat fin.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii