Untul sau margarina se amesteca cu mixerul pana se obtine o spuma. Treptat se adauga zaharul pudra, zaharul vanilat, aroma de rom si scortisoara. Se bate pana ce se incorporeaza si albusul (aproximativ 1 minut)... apoi se amesteca treptat in compozitie faina, praful de cacao si praful de copt si se bate in continuare. La sfarsit se incorporeaza si migdalele... din coca se formeaza rulouri lungi din care se taie bucatele de aproximativ 4 cm care se modeleaza la capete pentru a deveni ascutite... se aseaza in tava in care s-a pus hartie pentru copt unsa... pe fiecare barcuta se pune putin albus spuma cu rol de liant peste care se aseaza jumatate de migdala...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii