autor:

» » Prajituri

Barcute de craciun

Autor: MILEY (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MILEY (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 aprilie 2009

Ingrediente
175g unt sau margarina, 100g zahar pudra, 1 plic zahar vanilat Dr.oetker, 1/2 fiola esenta de rom dr.oetker, 1 varf de cutit cu scortisoara macinataa, 1 albus, 200 g faina, 20 g praf de cacao dr.oetker, 1 varf de cutit praf de copt, 125g migdale nedecojite macinate, albus spuma, migdale prajite si decojite

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Untul sau margarina se amesteca cu mixerul pana se obtine o spuma. Treptat se adauga zaharul pudra, zaharul vanilat, aroma de rom si scortisoara. Se bate pana ce se incorporeaza si albusul (aproximativ 1 minut)... apoi se amesteca treptat in compozitie faina, praful de cacao si praful de copt si se bate in continuare. La sfarsit se incorporeaza si migdalele... din coca se formeaza rulouri lungi din care se taie bucatele de aproximativ 4 cm care se modeleaza la capete pentru a deveni ascutite... se aseaza in tava in care s-a pus hartie pentru copt unsa... pe fiecare barcuta se pune putin albus spuma cu rol de liant peste care se aseaza jumatate de migdala...
Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute de craciun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura mea de Halloween

Prajitura mea de Halloween

Incepem asa: pentru un blat folosim: 4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 175g unt sau margarina
  • 100g zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat Dr.oetker
  • 1/2 fiola esenta de rom dr.oetker
  • 1 varf de cutit cu scortisoara macinataa
  • 1 albus
  • 200 g faina
  • 20 g praf de cacao dr.oetker
  • 1 varf de cutit praf de copt
  • 125g migdale nedecojite macinate
  • albus spuma
  • migdale prajite si decojite

Raporteaza reteta

Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu glazura de ciocolata